Våra tjänster

Detta är ett urval av våra tjänster, vi är inte rädda för att prova nya saker, så kom gärna med förfrågning så ska vi göra vårt yttersta för att komma med en bra lösning!
 

Bergvärme

Vår största verksamhet är just borrning för bergvärme. Våra flesta beställare är företag, då det är en del i värmepumpsinstallation. Huvudsakligen till villor men även till exempel hyreshus, industrier, skolor och kyrkor m.m

Brunnsborrning för vatten

Vi utför ett stort antal vattenbrunnar varje år, oftast åt privatpersoner. Både till större gårdar och till sommarstugor. Oftast med borrning och installation av vattenanläggningen. Vi utför även tryckning och spolning av befintliga vattenbrunnar.

Jordvärme

Sedan mitten på -80 talet har vi plöjt ner jordvärme i hela Värmland och delar av Örebro och Dalarna. Men jobb i hela Sverige är intressanta.

Avloppsanläggningar

Vi gör ett antal avlopp varje år, både till permanentboenden och sommarstugor. Oftast direkt till privatpersoner.

Markentrepenad

Vi utför även vissa markentrepenader i mån av tid. Några exempel är stensättningar, pooler, grävning av diken och planering av gräsmattor.

Urluftningar

Vi har utrustning för att fylla stora anläggningar med dom flesta vätskor, bland annat olika glykoler till kylanläggningar. Till exempel anläggningar till sjukhus, butiker och stormarknader.

Vattenrening

Vi säljer och installerar olika typer av vattenrening till hushåll.

Plaströrs-svetsning

Vi har utrusning för plaströrs-svetsning i dimensionerna från 20mm upp till 240mm.